verlovingsring kiezen

3 tips voor een perfecte verlovingsring

Veel mannen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een verlovingsring. Daarom geven wij in dit artikel 3 tips om een perfecte verlovingsring te kiezen. Dit maakt de zoektocht naar een mooie verlovingsring een stuk gemakkelijk.

Tip 1. Kies voor duurzame materialen

Een verlovingsring wordt in principe dagelijks gedragen en zal ongetwijfeld wat stootjes te verduren krijgen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor duurzaam edelmetaal. Kies bijvoorbeeld geelgoud, witgoud, platina, diamanten en/of edelstenen van hoge kwaliteit. Deze materialen hebben vaak ook nog eens een mooiere uitstraling. Besparen op verlovingsringen is natuurlijk een no-go, een kwalitatieve ring kost nou eenmaal wat meer.

Tip 2. Observeer de andere sieraden van haar

Bij het kiezen van een verlovingsring is het belangrijk dat de uitstraling past bij de persoonlijkheid van de verloofde. Daarom is het belangrijk om andere sieraden en kleding te observeren. Wat vindt ze mooi? En wat past bij haar kledingstijl? Heb je na het observeren nog steeds geen idee welke stijl ring je moet kiezen? Kies een tijdloze verlovingsring en je zit werkelijk altijd goed. Deze modellen passen werkelijk bij iedere vrouw.

Tip 3. Vraag het haar beste vriendin

Soms kent de beste vriendin van je geliefde haar beter als jou, vooral als het om kledingstijl en smaak gaat. Hulp inschakelen van haar beste vriendin kan je enorm helpen met het kiezen van de perfecte verlovingsring. Zo kies je de verlovingsring van haar dromen.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0