overhemden

Al gehoord van Lebdub overhemden?

Als je een liefhebber bent van overhemden dan ken je dit merk zeker weten! Want de Lebdub overhemden sluiten perfect aan op de trends van dit moment. Ieder overhemd van Lebdub is een waar kunstwerk. Waarom? Omdat de Lebdub overhemden collectie bestaat uit een groot aantal designs met een breed scala aan details die zorgen voor uniek onderscheidende overhemden.

De pasvormen van Lebdub

De overhemden van Lebdub worden in 4 verschillende pasvormen ontwikkeld zodat deze overhemden werkelijk voor iedere man geschikt zijn. Wil je een ruime pasvorm, kies dan voor regular fit. De Modern fit is de “normale” pasvorm in de collectie. De mannen die slank zijn kunnen goed slagen bij de Tailored Fit hemden. Ben je extra slank of zeer goed getraind? Kies dan voor een Slim fit overhemd.

De boorden van overhemden konden beter

De oprichter van Lebdub is Sjef van Winkel. De voornaamste reden die hij had om zijn eigen overhemdenfabriek te beginnen was dat hij vond dat de boorden van overhemden beter konden. Met deze missie is Lebdub uitgegroeid tot het merk met de boorden specialiteit. Door tientallen jaren van innovatie blijven de boorden van de Lebdub overhemden na vele was en draagbeurten nog steeds in een zeer goede staat. En het is dan ook niet gek dat de overhemden van Lebdub te verkrijgen zijn met 5 verschillende boorden!

5 verschillende boorden bij de Lebdub overhemden collecties

Dit zijn de 5 verschillende boorden van de Lebdub overhemden collecties met ieder hun eigen stijl:

  • Cut Away boord: Voor de moderne, elegante en stijlvolle man
  • Wide Spread boord: Voor de strakke casual of zakelijke man
  • Semi-spread boord: Voor de klassieke en zekere man
  • Button-down boord: Voor de zeer nette gelegenheden
  • Vlinderboord: Prachtig onder de smoking

Kies voor een Lebdub overhemd

Welke stijl je ook hanteert, een Lebdub overhemd past altijd. Kijk voor de collecties Lebdub overhemden op Overhemden.com en laat je verrassen door de kwaliteit en persoonlijkheid van deze overhemden.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0