Calvin Klein boxers

Calvin Klein boxers

Calvin Klein boxers zijn hot! De boxershorts gaan als warme broodjes over de toonbank. Het merk heeft zich met dure marketingcampagnes met celebraties populair gemaakt bij veel jongeren. De langlopende I … in #mycalvins reclamecampagne heeft inmiddels de grote idolen van veel verschillende doelgroepen weten te strikken.

Beroemdheden

Calvin Klein bewijst maar weer eens hoe effectief endorsement marketing is. Dit blijkt de gestegen populariteit van Calvin Klein boxers. Het merk heeft voor de I … in #mycalvins campagne dan ook beroemdheden uit de film- en muziek wereld zoals Justin Bieber, Kendall Jenner, Fetty Wap, Kendrick Lamar,  FKA twigs en Lara Stone laten poseren in hun Calvin Klein ondergoed. Bij de foto’s van deze modellen wordt beschreven wat de sterren zoal doen in hun Calvin’s. Een voorbeeld is ‘I glow in #mycalvins’ of ‘I make money in #mycalvins.

Basic Calvin Klein ondergoed

De populaire Calvin Klein boxers zijn eigenlijk helemaal niet speciaal. Het zijn vooral de basic boxershorts die erg populair zijn. Deze modellen zijn effen wit, zwart of grijs en hebben een witte elastische band met daarop een aantal keer het merk gedrukt. Ook het basic ondergoed voor dames is populair. Strings, slips, hipsters, beha’s en bralettes in effen kleuren met een opvallend band met daarop Calvin Klein doen het namelijk ook goed.

Ophef

Ondanks de populariteit is er ook een heleboel ophef over de reclame campagnes van Calvin Klein underwear. Volgens velen zijn er namelijk een aantal reclame uitingen die echt niet kunnen en is de lentecampagne van 2016 over het algemeen te seksueel getint. Zo was er voornamelijk veel ophef over een foto waarbij een meisje een kijkje onder haar rok prijs gaf met daarbij de tekst ‘I flash in #mycalvins’. Volgens vele overschreed dit de grens van het toelaatbare en zou een serieus probleem als ongewenste intimiteit niet gebruikt mogen worden in reclame campagnes.

Achteraf kun je misschien toch concluderen dat dit soort gewaagde reclame in combinatie met celebraties juist het succes is achter Calvin Klein ondergoed.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0