De mooiste zwembroeken van 2015

Nu de zon eindelijk echt doorbreekt en de eerste mensen al van hun vakantie aan het genieten zijn, is het ook weer tijd om je zwembroek onder het stof vandaan te halen. Kan je jouw oude zwembroek nog aan deze zomer of ben je dringend toe aan een nieuwe? Wij brengen je op de hoogte van de laatste trends.

Net als vorig jaar zijn de korte zwembroeken weer helemaal in. Daarnaast zien we dit jaar veel prints, van simpele strepen tot grappige dierenprints: het kan allemaal deze zomer! Hieronder zie je onze favoriete zwembroeken van dit jaar:

Calvin Klein zwembroek

Met de felgroene zwembroek van Calvin Klein val je gegarandeerd op. Bovendien wordt je mooi gebruinde lichaam extra goed benadrukt met deze kleur.

Zwembroek Bjorn Borg

Deze zwembroek van Bjorn Borg brengt een lekker frisse uitstraling met zich mee. Speciaal voor de mannen die één kleur te saai vinden, maar tegelijkertijd ook niet met opvallende prints willen rondlopen.


Tommy Hilfiger zwembroek

Deze stoere Tommy Hilfiger zwembroek heeft een mooie strepenprint. Doordat de streepjes dicht bij elkaar liggen, lijkt de zwembroek net lichtrood. Het logo op de voorkant maakt de zwembroek net wat origineler.

Shiwi zwembroek

Wil je echt opvallen? Ga dan voor deze Shiwi zwembroek met een vrolijke flamingo print. Origineel, maar tegelijkertijd goed te combineren met een basic wit of shirt.

Roze zwembroek Hilfiger

Deze roze zwembroek van Tommy Hilfiger heeft een ietwat verwassen look. De groene koorden maken het helemaal af.

Ben je enthousiast geworden over de nieuwste zwembroeken? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Dimenno.nl. Daar vind je zwembroeken van o.a. Bjorn Borg, Calvin Klein, Diesel, Shiwi en Tommy Hilfiger .

 

 

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0