De nieuwste trends in overhemden

Overhemden, je ziet ze bijna wel in iedere kleur in de winkel hangen. Geen saaie kleuren meer zoals heel wat jaren geleden. Nee, de nieuwste trends zijn frisse kleuren en veel verschillende leuke prints. Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of het is wel verkrijgbaar. Designers zijn druk bezig met het ontwerpen van trendy overhemden met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Voor wie?

Voor heren die er deze zomer weer goed en fashionable uit willen zien. Je hoeft niet lang te zoeken voor een trendy overhemden. Er is genoeg variatie om uit te kiezen. Voor heren die net even een stapje verder willen gaan in hun kledingkeuze zijn er felle kleuren en drukke prints. Zo spring je er zeker tussen uittussen op kantoor.

More is more

Aankomende zomer zie je de meest kleurrijke overhemden met alles erop en eraan. De uitdrukking less is more geldt niet meer. More is more, als het gaat om de nieuwste trends in de mannenmode. Heb je iets speciaals in je hoofd dan is het vast en zeker verkrijgbaar. De verschillende varianten zijn voor iedere gelegenheid goed te combineren.

Kleurrijke overhemden

Saaie overhemden zijn vanaf nu verleden tijd. Kunstzinnige elementen zijn verwerkt in nieuwe modellen. Zo kom je overhemden tegen met stripfiguren, dieren, ballonnen, noem het maar op. Best heftig, is misschien wat je denkt, maar hoe gekker hoe beter. Als je aan bloemen denkt associeer je dit waarschijnlijk met vrouwelijkheid, maar het is ook veel te zien in de kleding voor de man. Durf jij het aan?

Neutrale kleuren

Houd je toch niet zo van al die drukke kleuren en prints? Geen paniek, de overhemden in neutrale kleuren verdwijnen niet. Wit, zand, lichtbruin en zwart zijn ook populaire tinten. Tevens goed te combineren met korte broeken in verschillende kleuren. Daarnaast is denim een trend die je tegen zal komen in het straatbeeld, zelfs double denim. Combineer gerust een denim overhemd met een spijkerbroek. Het maakt niet uit of ze in spijkerstof kleur verschillen, het kan allemaal.

Bohemian trend

In het modebeeld voor vrouwen is de Ibiza stijl erg populair. Veel Aztekens en etnische prints met fransjes en kant. Deze trend verschuift zich nu ook naar de mannenmode. Als je trouwens kiest voor een overhemd met drukke prints, zorg er dan voor dat je het kledingstuk verder combineert met rustig neutrale kleuren. Houd de rest van je outfit simpel.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0