onesie

De onesie, fun, gek, maar vooral relaxt

Je kent het waarschijnlijk wel, zo’n grappig pak om heerlijk in te chillen. Elke student heeft er tegenwoordig wel één in de kast liggen. Heerlijk tijdens het studeren thuis op je kamer. De onesie heeft een hele opmars gemaakt. Hadden jongeren vroeger nog een badjas aan, lopen jongeren tegenwoordig met een panda pak aan. Niet alleen jongeren lopen ermee, maar ook kinderen én volwassenen. Daarnaast worden ze vaak aangetrokken op festivals om nou net die vette outfit te hebben.

Onesies zijn vaak unisex. Het maakt niet uit wie er nou een panda of leeuwen pak aantrekt. Het is een super comfortabel pak die je voor jezelf of voor iemand anders kan kopen. Er zijn enorm veel verschillende onesies. Zo zijn er onesies van enorm veel dieren, de dieren onesies, denk aan een muis, panter, tijger, hert, leeuw en zelfs schapen en koeien. Hoe gek je het wel niet kan maken, er is een onesie van. Zelfs voor tijdens de kerst zijn er speciale onesies voor een rendier en zelf van de kerstman zelf. Tijdens de carnaval worden de meeste gekke onesies uitgezocht zoals die van een unicorn of van pikachu, want de Pokémon kunnen uiteraard ook niet achter blijven bij deze trend.

Een onesie is van oorsprong eigenlijk een babyrompertje, je kent het wel zo’n pakje die uit één geheel bestaat. Dit soort jumpsuits hebben de laatste jaren enorm veel populariteit gewonnen. Inmiddels lopen zelfs vele beroemde mensen ermee. Denk bijvoorbeeld aan Justin Bieber die er wel is in is verschenen. De meeste onesies hebben alleen aan de voorkant een rits en zijn verder volledig gesloten.

Ouders zijn gek op onesies voor hun kinderen, want wat is nou leuker dan je kind in een schattig beestenpakje te zien lopen. En kinderen vinden het zelf ook geweldig omdat ze elk stoer beest kunnen worden.  Ga jij er ook één halen?

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0