December? Vergeet je schoudertas niet!

December is voor veel mensen een drukke maand met veel feestdagen, cadeautjes en etentjes met familie en vrienden.  Dit zorgt voor veel verplichtingen, veel inkopen en naast alle andere dagelijkse bezigheden levert het ook regelmatig stress op. Of misschien ga je er wel even tussenuit in december? Om alles goed te laten verlopen is goede voorbereiding nodig. Die begint in veel gevallen met…een goede schoudertas!

Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw, allemaal dagen waarop gezelligheid voorop staat en daar horen eten en cadeautjes bij! Heel Nederland wil op die dagen goed voorbereid zijn en alle benodigdheden in huis hebben, dus de winkelcentra en centrums van steden zijn in december extra druk.

Toch zal je met de auto inkopen moeten doen, want al die spullen krijg je nooit in één keer mee op de fiets…maar vanwege alle drukte moet je je auto minimaal een kilometer van het centrum parkeren. Vergeet daarom je schoudertas niet! Je houdt je handen vrij en dat zorgt ervoor dat je later meer winkeltasjes kunt dragen. Misschien past een deel van je aankopen zelfs in je schoudertas! Zo hoef je niet 2 keer die hele kilometer terug te lopen naar de auto.. Schoudertassen zijn niet alleen bedoeld voor vrouwen. Ook de mannen die inkopen moeten doen, kunnen niet zonder een heren schoudertas! Zo kun je makkelijk het hele centrum door lopen zonder dat je last hebt van uitpuilende broekzakken met een portemonnee, autosleutels en allerlei andere dingen.

Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Geef iemand een goede heren schoudertas of grote dames schoudertas cadeau! Schoudertassen zijn natuurlijk niet alleen in december een must have, ze zijn het hele jaar door ideaal voor dagelijks gebruik. Een stoere heren schoudertas kan prima mee naar het werk en een dames schoudertas is handig voor elke keer dat je de deur uit gaat. Er moet ten slotte van alles mee!

En ga je er in december lekker een paar dagen tussenuit? Neem een grote schoudertas mee om de belangrijkste spullen in te vervoeren of om op de plaats van bestemming onbezorgd een dagje iets leuks te gaan doen. Een grote schoudertas is perfect om lunch en souvenirtjes in mee te nemen, zonder dat je de hele dag je handen vol hebt.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0