Falke sokken

Het voordeel van goede herensokken

Ondergoed en sokken zijn artikelen die we allemaal dagelijks dragen, maar die niet echt bovenaan ons wensenlijstje staan van artikelen die we graag kopen. Het idee is toch vaak dat je ze niet ziet en dat het daarom niet zo heel belangrijk is. Maar toch, goede ondermode geeft je bovenkleding toch een andere uitstraling en het zit gewoon lekkerder als het van goede kwaliteit is. Als je investeert in goed ondergoed en sokken dan zie je dat terug.

Voor de herensokken is het niet zo moeilijk om goede sokken te vinden. Als je kijkt naar het assortiment van Falke dan is daar voor iedere man het juiste paar sokken te vinden. Falke is een fabrikant die al decennia lang concentreert op het maken en perfectioneren van sokken. Dat zie je terug in het eindresultaat, maar vooral, je voelt het.

Perfecte pasvorm

Herensokken van Falke worden gemaakt met de mannelijke voet in gedachten. De pasvorm klopt. Dit vertaalt zich in een sok die mooi om de voet zit, geen knellende boorden heeft, niet slobbert of lubbert en die op de juiste plaatsten extra verstevigd is; sokken slijten nou eenmaal het eerste bij de tenen en de hiel. Bovendien zijn de naadjes zo glad afgewerkt dat je ze niet voelt, wat een hoop irritatie voorkomt.

De perfecte materiaalsamenstelling van de verschillende types zijn bij elke variant anders, en zo is er voor iedere man de juiste sok te vinden. Of je nu graag katoen of wol draagt, of een combinatie van die twee, er is altijd een sok in het brede assortiment die perfect bij jou past.

Verschillende hoogtes

Niet alleen materiaal is van belang, ook de hoogte van een sok is belangrijk. De normale sok komt tot net onder de kuit, maar het kan ook zijn dat jij de voorkeur geeft aan kniekousen voor onder je pak en juist graag korte sokken draagt in je sneakers. Voor iedere man een Falke sok die bij hem past!

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0