Jassen Trends 2016

Het is misschien een beetje laat om nog een blog te schrijven over lekkere jassen, gezien het feit dat de winter al hoog en breed begonnen is, maar beter laat dan nooit. Nog op zoek naar een lekkere jas? Lees dan gerust verder!

Welke Jassen gaan het in 2016 goed doen?

Er zijn natuurlijk tijdloze merken zoals het merk Canada Goose. Deze merken zullen het ook het komende jaar goed doen in de winter, maar dat zal geen verrassing zijn. Wat wel een potentiële verrassing kan zijn, zijn de damesjassen van Geographical Norway. Waarom? Nou, simpelweg omdat deze jassen het beste hebben van meerdere werelden.

Allereerst de prijs: dit merk produceert relatief goedkope jassen in vergelijking met haar concurrenten. Kwaliteit voor een nederig prijsje klinkt onlogisch, maar dat is bij deze jassen toch echt het geval. Verder, het zijn solide jassen wat betreft de bescherming die het biedt tegen de kou. Bovendien zit er een heerlijke kraag op waardoor je ook geen kou vat in je nek. Vaak kom je bij dit soort prijssegmenten niet verder dan een kraag die kwalitatief gezien niet kan opboksen tegen merken zoals Canado Goose, maar dat heeft Geographical Norway heel fraai wel weten te realiseren.

Een ander jassenmerk dat plotseling een trend zou kunnen worden, zijn de jassen van Superdry of America Today. Deze merken hebben altijd al een grote doelgroep gehad, maar toch hebben ze het altijd moeten afleggen tegen de grotere spelers. Wel zitten deze jassen ook heel erg prettig en zijn ze niet al te duur. Zeker de Superdry jassen lijken van buiten sterk op de jassen die Canada Goose maakt ondanks dat de echte kraag ontbreekt.

Al met al verwachten we dat er ook dit jaar weer een grote vraag zal zijn naar goedkope, maar kwalitatief goede winterjassen. Wij denken dat Geographical Norway wellicht als winnaar uit de bus kan komen, mochten ze succesvolle advertentiecampagnes voeren.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0