Klaar maken voor de winter

De winter komt eraan hetgeen betekent dat de nachten weer kouder worden. Het is dan wel zo lekker om een pyjama aan te trekken.

 

Alleen mannen denken dan vaak: “Ik ga toch niet in zo’n saaie pyjama rondlopen?!” Echter zijn er tegenwoordig trendy pyjama’s voor heren die er totaal niet oubollig uit zien. Naast de trendy pyjama’s, worden de huispakken ook steeds populairder. De huispak is al lang niet meer een stoffig en saai pak, maar juist stijlvol volgens de laatste trends. Wij zochten voor je uit welke pyjama’s of huispakken je moet hebben om je klaar te stomen voor de winter.

Schiesser pyjama

Met een pyjama van Schiesser in je bezit wil je het liefst als je thuis komt meteen je nette kleren ruilen voor deze pyjama. Door de printjes en moderne vormen van Schiesser zijn de pyjama’s heel stijlvol, daarnaast zitten ze ook nog eens comfortabel. De pyjama’s van Schiesser zijn namelijk gemaakt van 100 procent katoen en hebben een perfecte pasvorm. De pyjama’s zijn niet alleen bedoeld om in bed te dragen ze zien er ook stijlvol uit om tijdens een luie dag in huis te dragen.

Huispak voor heren

Wil je na het werk ook gemakkelijke kleren aandoen en toch nog stijlvol door het huis lopen, dan is een huispak het ideale kledingstuk. Een heren huispak is een warme, comfortabele, loszittende kledingstuk dat er iets eleganter uitziet dan je afgetrapte joggingsbroek. De huispakken van Armani en Tommy Hilfiger zijn dan ook erg populair en spelen in op de laatste modetrends. De hype omtrent huispakken is natuurlijk opgewaaid door Roy Donders. In tegenstelling tot de huispakken van Roy Donders, die veel glitters bevatten en bedoeld zijn voor vrouwen, zijn de huispakken van Armani en Tommy Hilfiger modern en ontzettend mannelijk.

De tijd van de oubollige flanellen pyjama’s is gelukkig voorbij, lang leve de moderne huispakken en pyjama’s van nu.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0