Positielingerie

U bent zwanger en terwijl uw kindje in uw buik goed doorgroeit, groeit u uit uw kleding. Naast ruimere bovenkleding die met uw zwangerschap meegroeit heeft u ook behoefte aan comfortabele en praktische lingerie.

 

U kunt er voor kiezen om het bij uw gewone ondergoed te houden. Maar als u eenmaal een paar maanden zwanger bent zult u al snel merken dat uw lingerie niet het comfort en de stevigheid biedt die u als zwangere vrouw nodig heeft. U zal dan speciale positielingerie en accessoires zoals kunstnagels willen aanschaffen.

Comfortabele lingerie die meegroeit

Er is een heel scala aan positielingerie verkrijgbaar. Ongeacht het soort, de kleur of maat heeft alle lingerie voor zwangere vrouwen een aantal dingen met elkaar gemeen, namelijk comfort, gemak en stevigheid. Positielingerie is gemaakt van stevige materialen. De onderkleding is elastischer dan gewoon ondergoed. De kledingstukken zijn bovendien vaak verstelbaar door middel van verzetbare bandjes of clips. Hierdoor groeit zwangerschapsondergoed tijdens uw hele zwangerschap mee met uw buik en borsten.

Vrouwelijk en sexy

Comfort en gemak is erg belangrijk bij positielingerie. Maar u wilt uzelf natuurlijk ook vrouwelijk en sexy voelen. Ook daar wordt bij zwangerschapslingerie rekening mee gehouden. Er zijn beha’s en slips verkrijgbaar in mooie vrouwelijke kleuren en stijlvolle, sexy vormgeving. Maar die wel net die handigheidjes en stevigheid hebben die u tijdens uw zwangerschap en kraamtijd nodig heeft. De gebruikte materialen en het ontwerp van speciale positielingerie doen uw figuur bovendien extra goed uitkomen. Een comfortabel en vrouwelijk gevoel tijdens je zwangerschap gaan dus makkelijk hand in hand.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0