Temptation-Casanova-11-1600x1198

Sexy heren lingerie voor Valentijnsdag

Het imago dat sexy ondergoed voor heren alleen zou worden gedragen in swingersclub of enkel door homo’s is al jaren een fabel en totaal onjuist. Juist de 9 tot 5 man waarvan je het niet direct verwacht gaat zich steeds meer verdiepen in het dragen van heren lingerie. Het is daarom niet vreemd dat dit spannend ondergoed populariteit wint tijdens Valentijnsdag.

Wil je een spannende avond beleven? Of de liefde nieuw leven in blazen? Het dragen van sexy ondergoed door de man kan voor een nieuwe impuls geven. Voorheen was het altijd de vrouw die regelmatig een nieuwe sexy setje kocht om de man daarmee te imponeren. Nu zijn de rollen omgekeerd en is het aan de man om indruk te maken.

De tijden zijn voorbij dat je alleen in erotische zaken kan slagen voor lingerie voor heren. Door de jaren heen hebben meerdere merken spannende ondergoed op de markt gebracht om te voldoen aan de grote vraag. Een goed voorbeeld daarvan is het Franse merk HOM dat vooral bekend om zijn degelijke boxershorts, shirts en en nachtmode van een hoge kwaliteit. Naast deze standaard producten bestaat ook de Temptation serie dat sexy ondergoed voor heren in het assortiment heeft. Prachtige boxershorts gemaakt van de doorschijnende materialen, nepleer en comfortabele strings.

Verras haar of hem met een spannend setje en maak het een Valentijnsdag onvergetelijk!

Bekijk nu het ruime assortiment heren lingerie en ondergoed op Dimenno.nl.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0