Zwembroeken

Zwembroeken trends voor 2015

We kunnen eindelijk de koude winterdagen gedag zeggen en de warmere lente dagen verwelkomen. De langere zonnige dagen, de overvolle terrasjes en de stranden die langzaam gaan vollopen maakt iedereen een een positieve stemming. Van het boeken van een tropische vakantie tot het aanschaffen van de perfecte zwembroek voor deze zomer. Met het assortiment van meer dan 200 verschillende zwembroeken kun je Dimmeno.nl wel terecht de ‘place to be’noemen voor zwembroeken voor heren. Om je een beetje wegwijs te maken delen we graag de zwembroeken trends voor 2015.

Kleur, kleur en nog meer kleur

2015 is het jaar om eens niet voor de standaard kleuren te gaan en uit te pakken met opvallende kleuren. En dan natuurlijk zo fel en fluoriserend mogelijk! Neem vooral een kijkje bij merken zoals Diesel, Brunotti en Shiwi voor stoere en hippe zwembroeken waarmee je gezien mag worden.

De lange zwembroeken tot aan de knie – of daar zelf overheen – kunnen echt niet meer in 2015 en de trend voor dit jaar is vooral kort. Gelukkig zijn er hier verschillende modellen in te vinden en weten we zeker dat er een tof model voor jou erbij zit. Net zoals vorige jaren zijn de wijde zwembroeken het populairst en gecombineerd met de korte zwembroeken trend mogen de benen van de mannen deze zomer gezien worden.

Natuurlijk zijn de klassieke zwembroeken in de basis kleuren ook volop te vinden en deze zijn perfect wanneer je liever niet voor felle kleuren gaat.

Zwembroeken voor fanatieke zwemmers

Naast dat er behoorlijk geflaneerd wordt met de meeste zwembroeken zijn er ook volop strakke zwemshorts en zwemslips voor de fanatieke zwemmers – of natuurlijk als het je persoonlijk voorkeur heeft. Opvallend is dat voor 2015 er steeds meer zwemshorts en slips verkrijgbaar zijn in opvallende kleuren en prints.

Accessoires

Natuurlijk mogen de bijbehorende accessoires niet vergeten worden en zien we toffe slippers, badlakens en tassen om je zwemlook compleet te maken. Merken zoals Diesel, Tommy Hilfiger, Armani en Bjorn Borg hebben voor dit jaar een breed assortiment aan stoere accessoires. Laastgenoemde heeft voor dit jaar ook tassen waarmee je zwem- of sportkleding mee kan nemen in stijl.

Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0